Alles is energie…
Voedingsadvies

Voeding is eigenlijk een basisgeneeskunde

Als voeding juist wordt gekozen zijn andere behandelmethodes op den duur veel minder nodig of helemaal niet. Gelukkig gaat men steeds meer de waarde van goede voeding inzien. Wat men nodig heeft is niet alleen voeding van hogere kwaliteit en een beter basisdieet, maar ook de kennis welke van deze voedingsmiddelen het beste zijn om je persoonlijke klachten aan te pakken en maximale vitaliteit te krijgen.

Veel klachten van tegenwoordig worden veroorzaakt door voedingstekorten. Een slechte spijsvertering en verkeerde voeding leiden tot tekorten aan vitamines en mineralen.
Deze tekorten zijn dan de basis van klachten zoals stress, moeheid, verminderde afweer, slapeloosheid, emotionele verstoringen zoals depressie, rusteloosheid en piekeren en chronische zoals reuma, artritis en artrose, ME en fibromyalgie.

Werkwijze

Tijdens de consulten bespreken we je voedingspatroon en aan de hand daarvan stel ik veranderingen voor zodat het makkelijk vol te houden is. Je zult je dan ook steeds meer bewust worden van, en gemotiveerd raken over, het belang van goede voeding en de uitwerking daarvan op je gezondheid.
Alle adviezen worden op een eenvoudige, begrijpelijke manier gegeven en zodanig dat je er meteen mee aan de slag kunt.

De goede resultaten in de praktijk zijn onder meer het resultaat van de juiste voedingsadviezen en gemotiveerde patiënten die zich hieraan houden.